Fresh renhold kan virkelig anbefales. Den ansatte kom på kjempekort varsel og reddet dagen vår! Stor takk til Kristina som utførte mirakler i forkant av vårt arrangement.

Christina B

Veldig fornøyd med flyttevask av våres 95 kvm leilighet på Majorstua. Grundig rengjort, god kommunikasjon underveis og rimelig pris.

Maria Nicklasson

Kjempefornøyd med utførelse og effektivitet. I tillegg stilte de på kort varsel! Dette gjør sitt til at jeg kommer til å bruke de regelmessig. Anbefaler de på det varmeste!

Anne Grethe Heier

Hyggelige renholdere, hyggelig pris, enkelt å lage avtaler, pålitelig firma. Anbefales!

Camilla Bratlnd

Effektive, gjorde en god jobb og enkle å kommunisere med!

Kontorlokale på Borgerud

Jeg er veldig fornøyd med Freshrenhold. Hun som gjør rent hos meg er en meget hyggelig dame. Alltid presis. Rask og nøyaktig. Det blir rent og pent her. Og prisen er grei. Jeg er veldig nøye men kunne ikke gjort det bedre selv.

Hilsen Hanne

Hanne Lykke

Vi er svært fornøyde med jobben Fresh renhold gjør for oss! De er pålitelige, nøyaktige, effektive og rimelig på pris. De viser stor fleksibilitet og kan stille på kort varsel, og jobben blir utført til perfeksjon.

Harald Onarheim AirBnb

Jeg er meget fornøyd med jobben som ble utført av Fresh Renhold. De var presise, ryddige, effektive og profesjonelle – og veldig hyggelige i tillegg. Anbefales!

Victoria Lenngren

Utvask av leilighet ved flytting. Både vi og ny eier var veldig fornøyd med arbeidet.

Edvard Skovly

DIN MENING ER VIKTIG FOR OSS!