Hver selvrespekterende vertinne er stadig opptatt av rensligheten av vinduene i hjemmet hennes. I gjennomsnitt rengjøres vinduer en gang hver tredje måned. Imidlertid, hvis leiligheten din er i første etasje og likevel nær gaten, må du rengjøre vinduene oftere. Alle vet
sannsynligvis hvordan man rengjør vinduer, men ikke alle vet hvordan de skal gjøre det riktig. I denne artikkelen vil Fresh Renhold AS -spesialister gi deg råd om hvordan du rengjør vinduene dine ordentlig for å gjøre rengjøringen enkel og hyggelig.

For å unngå kjøp av universal rengjøringsmidde, kan du bruke svamp med en ru overflate på den ene siden . Med den kan du enkelt fjerne mer skitt fra vinduene. Du kan heller ikke klare deg uten en gummi nalbøyle for å fullføre en stripefri rengjøring.. Du vil fremdeles trenge en klut eller engangshåndklær, og du kan ikke klare deg uten vannbøtte.

Gjør deg klar til rengjøring. Fjern først blomster, suvenirer eller andre fra vinduskarmen. Du kan samle alle verktøyene du trenger for å gjøre ting enkelt. Du må ha separate svamper og kluter for rengjøring av utsiden og innsiden av vinduet, da utsiden er mer skitten. Ofte velger vi fell dagtid for rengjøring av vinduer. Ofte gjør vi dette under sollys, som ikke er helt riktig, da direkte sollys tørker vinduet raskt og det vil være vanskeligere å oppnå et feilfritt resultat uten striper.

Derfor er været ideelt for rengjøring av vinduer.

Om rengjøringsmateriell :

Hvis vinduskarmer er av tre, malt, bruk flytende rengjøringsmidler, flytende såpe er perfekt, kan du legge til salmiak i forholdet mellom to spiseskjeer per liter vann.

Hva er den beste måten å vaske plastvinduer med? Det er viktig at rengjøringsmidlet er fritt for slipende partikler og at det ikke brukes noen grov svamp. Alt flytende vaskemiddel egner seg til rengjøring av plastvinduer. Det er en annen tidstestet måte – bruk kritt. Knus kritt, oppløs den i vann med et forhold på to spiseskjeer per liter vann. Tørk av vinduene med denne løsningen, og
rengjør glasset forsiktig med en avis etter noen minutter. Rengjørte vinduer på denne måten vil være rene og vil ikke kreve dyre rengjøringsmidler, men rengjøring vil være vanskeligere og vanskeligere. Det er et stort utvalg av vindusrensere tilgjengelig på markedet, slik at du enkelt kan velge riktig syntetisk rengjøringsmiddel for deg.

Begynn med å rense vindueskarmene før du rengjør glasset. Bruk en svamp for å stige nedover de skitne områdene. Husk at den største skitten bygger seg opp på kantene av vinduet og på rammene. Skyv derfor skitten veldig forsiktig ned. Husk sikkerhet når du rengjør utsiden av vinduet, bruk et langt håndtak på sugen.

Fullfør rengjøringen med en visker på gummilisten, en praktisk og rask måte å unngå striper på. Tørk vindusrammene med en klut.
Hvis du ikke har tid, eller av andre årsaker ikke kan gjøre rengjøringen selv, kan du ringe renholdsbyrå Fresh Renhold As. Det er lett å bestille rengjøringstjenester fra renholds bedrift. Ta deg tid til familie og moro, og utforsk verden gjennom nylig vasket vinduer.