Rydd huset ditt – Effektivt

Alle ønsker å leve i et vakkert hjem, men ikke alle har nok tid eller vilje for a fa det gjort. Det ser sånn ut at uansett hvor mye tid vi bruker til rydding huset aldri ser rent nok. Bruker vi 2 timer er 15 min for rydding resultaten blir ganske likt, så følg en bestemt plan for å gjøre jobben mye raskere og mer effektivt .Husk at å  vaske hjemmet ditt skal være en glede, ikke et jobb.

Her er tips som skal hjelpe deg rydde huset ditt ikke bare raskt, men også effektivt. Selvfølgelig, vares råd skal hjelpe dere med daglig renhold men ikke grundig renhold. For grundig renhold er det bedre å kontakte renholds firma.

Ikke kast bort tiden

Noen rydder med musikk og dans, mens andre utføre arbeidet raskt og systematisk.Selvfølgelig, hvis du vil ikke bruke hele dagen på  renhold prøv å distansere seg fra overflødig aktiviteter.

Riktig vaskemiddler og utstyr

For a rydde rommet ditt raskt og effektivt trenger du spesial vaskemiddler og utstyr  som skal gjøre jobben lettere for deg. For tiden finnes det en rekke forskjellige vaskemiddler. Jo mer tid du bruker for å  finne det riktige vaskemiddler, jo bedre sjansen er at du skal finne de rette. Vaskemidler har mye å si i hvor effektivt du kan utføre jobben.

Fra toppen ned

Profesjonele renholdere vet godt at det er nødvendig for å begynne  rengjøring fra toppen nedover. Bare i dette tilfellet du klarer å fjerne alle støv og aller viktigst-du trenger ikke å vaske samme stedene flere ganger. Det hadde vart kjedeling hvis nylig  vasket gulvet måtte vaskes på nytt bare fordi at du bestemte å tørke støv fra komodene.Derfor er det viktig for å vaske fra toppen nedover.

Først tørr deretter våt

Det virker som alle bør vite, at først av alt støv og skitt skal rengjøres med en tørr klut, etter at støv er fjernet g[ over med en våt klut. Gulvene må støvsuges før den vaskes. Det virker veldig klart og lett. Joben skal utføres raskt og uten store anstrengelser.

Bli bedre enn dagen før

Hvis hver gang du skal prøver å gjøre jobben raskere-endelig  oss. Dermed kan styring av huset være en slags sport.

Kjøkken

 1. Desinfiser mat hyller.
 2. Skrub vasken.
 3. Rengjør vinduskarmer.
 4. Rengjør alle husholdningsapparater og selvfølgelig taket.

Soverom

 1. Bytt sengetøy.
 2. Rydd garderober for klær og gjenstander.
 3. Fjern støv fra gjenstander i rommet.
 4. Endelig, rengjør gulvet.

Stue

 1. Rengjør støv fra komoder, hyller.
 2. Rengjør vinduer og radiatorer.
 3. Støvsug møbler.

Baderom, toalett og gang

 1. Alt er lett å rengjøre hvis du kjøper spesial vaskemiddler.
 2. Det viktigste er å vaske alle glassflatene veldig bra. Hvis du fjerner kalkflekker, blir baderommet vakkerere.
 3. Toalettet skal desinfiseres.
 4. Rengjør korridoren med spesielle tre- eller fliser vaskemiddler