Hvordan fjerner du dårlig lukt i kjøleskapet?

En ubehagelig lukt i kjøleskapet er ikke noe du vil kjenne når du åpner kjøleskapet. Vanligvis det koster ganske mye for å kjøpe de rette vaskemidler. Så lenge den er dyrest betyr ikke det at den er best, mens andre stoler på de tipsene som mødre og bestemødre forteller fra generasjon til generasjon. La oss finne ut nøkkel tipsene i denne teksten. Så spør du: “Hvordan fjerner du dårlig lukt i kjøleskapet?” Se hva du har på kjøkkenet!

Kjemiske rengjøringsmidler

I handelsstedene kan du oppdage mange tiltak for å eliminere dårlig lukt. Ved første øyekast ser dette ut til å være et godt valg, da det vanligvis er en fantastisk ytelse på bare noen få minutter. Erfaringen viser imidlertid at det som gjøres tålmodig og ansvarlig, gjøres best. Kjemikalier i kjøpet eliminere lukt for en kort periode,samtidig blandet med andre smaker kan ytterligere forenkle situasjonen inne i kjøleskapet. For det meste eliminerer kjemiske rengjøringsmidler ikke lukt fullstendig. Så uansett vil lukt være der. Det er akkurat det vi vil bli kvitt av.
Naturlig lukt eliminerings teknikker:
Naturlige måter er at de vanligvis eliminerer lukt heller enn å fylle hulrommet med sine egne lukter. Selv om for noen timer vil det virke som hele kjøleskapet lukter som løk. Vanligvis etter noen timer er alt borte. Bare nevnte tiltak nøytraliserer alle luktene. Å fjerne selv de mest avanserte duftene vil ikke være vanskelig med den nødvendige informasjonen.

Kaffe: Dette verktøyet er en av de raskeste. Hvis kjøleskapet har en spesielt ubehagelig lukt – i dette tilfellet kan du erstatte det med en liten kaffearoma. Bare sett litt kaffe i kjelen og legg den i kjøleskapet. I de fleste tilfeller, etter noen timer, blir alt pent kjølt av kaffe. Sann, ikke for sterk. Noen mennesker liker ikke lukten av kaffe, så de ville ikke ha dette valget fordi kjøleskapets “aroma” ikke er nøytralisert. Etter noen uker kan duften av kaffen komme tilbake til vanlig lukt av kjøleskapet.

Sitron: Mange vet at sistnevnte er uvurderlig for at kjøkkenet eller badet skal være rent. Så det fjerner ikke bare helt stædige flekker, men lukten også. Å eliminere dårlig lukt blir lettere hvis du kutter den valgte sitronen i små bitter. Så lukten er mer skid. Sitronskalla også absorberer lukt. I dette tilfellet kan du bruke resten av kjøttet til eget bruk. Det er verdt å understreke at i dette tilfellet vil sitron helt nøytralisere lukten i kjøleskapet. Lim utfører ikke denne funksjonen, så vel som sitron.

Eddik. Kanskje du har hørt mange ganger om miraklene som eddik gjør. Han er i stand til å fjerne de mest avanserte duftene. Loven er høyt verdsatt fordi den har en dobbel funksjon. Dermed renser det opp de svært herdede flekkene og muggene, samtidig som det fjerner en spesielt ubehagelig lukt. Bare hell den på kluten og rengjør det indre av kjøleskapet. Først kan det virke som lukten er veldig ubehagelig, men i det lange løp vil den svekke seg og bli nøytral. Det er sant at før du rengjør kjøleskapet, ikke glem å fjerne all mat fra den slik at de ikke absorberer eddikskarphet.

Løk: Dette er en av de merkelige verktøyene som brukes ikke bare i retter, men også i hjemmet. Så med dette nye verktøyet kan du også fjerne ubehagelige lukter i kjøleskapet. Du trenger bare løk, kutt den og hold den i kjøleskapet for en hel dag. Ofte er denne perioden nok til å absorbere alle luktene. Det er ikke nødvendig å fjerne mat.

Appelsiner og andre sitrusfrukter: Sistnevnte er ikke ment å fjerne lukt, men å erstatte dem. Dette betyr at hvis et kjøleskap har en ubehagelig lukt, i dette tilfellet ved hjelp av disse fruktene kan spres nøyaktig smaken. Men apelsin lukten er langt morsommere enn mugg, så mange benytter seg av denne muligheten. Det er verdt å understreke at hvis sitron nøytraliserer lukt, sløse apelsin det i dette tilfellet.

Sukker eller salt: Dette er verktøyene som kan bidra til å nøytralisere lukt. De fjerner lukt veldig sakte, så en av disse produktene (eller begge deler) – vi anbefaler å holde dem hele tiden. Legg til en liten krukke og hold det bare på et kaldt sted. Sistnevnte vil fungere effektivt hele tiden og vil sikre at lukten i kjøleskapet alltid vil være nøytral eller behagelig.

Brød:  Dette er et annet effektivt middel som kan bidra til å eliminere ubehagelige lukt. De absorberer lukten, vi anbefaler å kutte brødet i små biter og plassere det i kjøleskapet. Dette er en praktisk måte, fordi det ikke brenner ut lukt selv, men innen 10 timer er det i stand til å eliminere ubehagelige lukt. Det er best å velge svarte brødskiver.

Poteter: Poteter er svært effektivt for å absorbere lukt. Skrell, skjær dem i skiver og plasser på forskjellige steder i kjøleskapet. Etter noen timer vil du merke at lukten fra kjøleskapet er nesten borte.  .

Hvis du vil at i kjøleskapet aldri skal ha en ubehagelig lukt, rengjør den alltid. Tross alt, rengjøring med ecologisk “vaskemiddler” er så enkelt.
Du må også holde bestemte matvarer som gir en veldig sterk lukt – i spesielle beholdere.